لیست اختراعات مهدي مهدي خاني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 15
تاریخ اظهارنامه: 1397/05/01
تاریخ ثبت: 1398/02/29
مخترع/مخترعان: مهدي مهدي خاني
خلاصه اختراع:

اختراعي است با زمينه مهندسي مكانيك و مهندسي برق كه هدف از آن ساخت پلكاني مي باشد تا با تغيير ارتفاع دو سطح مانند تغير ارتفاع شناور نسبت به اسكله بعلت جزر ومد دريا ،كف پله هاي آن جهت عبور ومرور ايمن و مناسب افراد همواره افقي بوده و از طرفي با رسيدن به شيب مجاز قابليت تبديل به رمپ يا نوار نقاله را داشته باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/07/29
تاریخ ثبت: 1398/09/16
خلاصه اختراع:

امروزه زخم پوش ها يا پانسمان هاي تجاري مختلف، توسعه يافته و به بازار معرفي شده اند. اما تنوع آن¬ها، انتخاب نوع مناسب را سخت مي كند. اگر چه از مهم¬ترين دلايل استفاده از زخم پوش، محافظت از زخم در برابر آلودگي و جلوگيري از عفونت است، اما در حقيقت، هدف اصلي استفاده از آن، سرعت بخشيدن به روند ترميم زخم است. مهندسي بافت پوست با بكارگيري داربست هاي زيست سازگار، سلول هاي مناسب و مولكول هاي تسريع كننده ترميم، شرايط لازم براي ايجاد مجدد بافت پوست را فراهم مي كند. يكي از روش هاي رايج توليد زخم پوش الكتروريسي مي باشد.الكتروريسي فرآيندي جهت توليد انواع نانوالياف و ميكروالياف از محلول‌هاي پليمري، سراميكي يا محلول‌هاي كامپوزيتي متشكل از پليمر- نانوذرات و همچنين مذاب‌هاي به شمار مي رود. در روش الكتروريسي هم از مذاب و هم از محلول پليمري مي‌توان استفاده كرد. استفاده از ژلان گام به عنوان يك پليمر طبيعي كه زيست سازگاري مناسبي در برابر سلول¬هاي فيبروبلاست پوستي از خود نشان مي دهد و پتانسيل استفاده به عنوان ماتريس، براي ترميم و بازسازي انواع وسيعي از بافت و ارگان را دارد. يكي ديگر از پليمرهاي رايج در زخم پوش ها پلي كاپرولاكتون است كه به دليل ويژگي زيست تخريب پذيري به طور گسترده اي براي حوزه هاي مختلف بازسازي بافت و ترميم زخم مطالعه شده است. يكي از چالش هاي مهندسي بافت و ديگر روش هاي تهاجمي در درمان پوست، ايجاد عفونت مي باشد؛ لذا به نظر مي رسد توليد زخم پوشي كه حاوي داروهايي با خواص ضد باكتريايي و بازسازي كننده باشد، مي¬تواند باعث حل اين مشكلات شود و ترميم پوست به روش مهندسي بافت را، به طور چشم گيري افزايش دهد. با اضافه كردن دارويي مثل پنتوكسي فيلين كه يك مشتق گزانتيني است كه سبب تعديل و يا مهار عملكرد فاكتورهاي التهابي، كاهش ويسكوزيته خون، بهبود جريان خون محيطي و افزايش اكسيژن رساني به بافت ها مي¬گردد. لذا وجود آن در زخم پوش، موثر خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/30
تاریخ ثبت: 1395/11/12
خلاصه اختراع:

اختراعي است با زمينه مهندسي مكانيك كه طبق آن مكانيزم كاملا اتوماتيكي كه در ته سرنگ تعبيه شده است به پيستون اجازه مي دهد فقط يكبارآنهم به مقدار دلخواه دارو را مكش نموده سپس با اولين فشار وحركت روبه جلو جهت پيستون را يكطرفه نمايد و فقط مي توان سرنگ محتوي دارو را تزريق نمود وديگر اجازه نمي دهد عمل مكش مجددا صورت بگيرد تا بتوان جهت تزريقات بعدي مورد سوءاستفاده قرار بگيرد واين اختراع ، سرنگ يكبار مصرف واقعي را تححق مي بخشد

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/18
تاریخ ثبت: 1396/02/20
خلاصه اختراع:

كنترل سرعت و جهت چرخش موتورها و خواندن اطلاعات فيدبك انكودرها يكي از پايه اي ترين نيازهاي سيستم هاي مكاترونيكي، رباتيكي و بسياري از سيستم هاي صنعتي است. افزايش تعداد موتور و انكودر در اين سيستم ها مشكلاتي مثل مديريت يكپارچگي سيستم، زياد شدن تعداد بردهاي واسط، افزايش امكان خطا و اشتباه، چالشي بودن ارسال فرامين كنترلي و دريافت اطلاعات فيدبك انكودرها توسط يك كنترل كننده (كامپيوتر، PLC و ...)، سختي برنامه نويسي براي مديريت همه بردهاي واسط و افزايش هزينه ها را در بر دارد. در اين طرح با برطرف نمودن اين مشكلات يك سيستم ماژولار براي اين كار پيشنهاد شده است. در اين سيستم يك برد مركزي وجود دارد كه از طريق ارتباط سريال (RS232 يا RS485 و يا SPI) به كنترل كننده دلخواه (كامپيوتر و ....) متصل مي گردد. سپس با توجه به تعداد موتور و انكودر موجود، بردهاي توسعه به برد مادر اضافه مي شوند. فرامين كنترلي و دريافت اطلاعات انكودر ها از طريق يك پروتكل قراردادي تعريف شده در سيستم مديريت مي شوند.

تاریخ ثبت: 1396/10/25
خلاصه اختراع:

دستگاه شبيه¬ساز باران اسيدي شامل يك مخزن جاي¬دهي نمونه¬ها به شكل مكعب مستطيل مي¬باشد. روي اين مخزن، فريم قوسي قرار دارد و صفحه بارش مستطيلي شكل بر روي اين فريم نصب مي¬شود. بر روي المان-هاي افقي فريم، پروفيل قوطي شكل جوش داده شده است و روي پروفيل، پنج عدد سوراخ ايجاد شده است. بر روي صفحه بارش، تعداد شش عدد نازل قرار دارد. در زير مخزن جاي¬دهي نمونه¬ها، يك مخزن ذخيره اسيد قرار گرفته است. همچنين اين دستگاه شامل شلنگ انتقال آب، پمپ، فشارسنج و شير فشارشكن و شير كنترل اتوماتيك مي¬باشد. مخزن ذخيره اسيد، صفحه بارش و پمپ توسط شلنگ به يكديگر متصل شده¬اند. در هر طرف پمپ، چهار شير كنترل وجود دارد و شير فشارشكن نيز در قسمت ورودي پمپ قرار دارد و در قسمت خروجي پمپ نيز فشارسنج قرار گرفته است. در قسمت ورودي به صفحه بارش نيز يك شير كنترل وجود دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/01/05
مالک/مالکان: مهدي مهدي خاني
تاریخ ثبت: 1399/01/30
مخترع/مخترعان: مهدي مهدي خاني
خلاصه اختراع:

اختراعي است با زمينه مهندسي پزشكي كه دو هدف زير را دنبال مي كند 1- سرنگ يكبار مصرف واقعي كه بوسيله آن دارو به اندازه دلخواه به داخل سرنگ مكش شده و با اولين فشار و حركت رو به جلوي پيستون براي تزريق ، مكانيزم خود تخريب اتصال پيستون از دسته را جدا نموده درنتيجه با حركت روبه عقب دسته جهت مكش ، پيستون در جاي خود ثابت بوده و مكش داروصورت نمي گيرد و صرفا مي توان دارو را تزريق نمود. 2- با درپوش گذاري خودكار سرنگ بعد از تزريق ، نيازي به درپوش گذاري(ريكپ) دستي به روش مرسوم وجود ندارد و خطر فرو رفتن سوزن در دست (نيدل استيك شدن) يا خطر سرنگ رها شده بدون درپوش سرسوزن(اغلب توسط معتادين تزريقي) ازبين مي رود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/11
تاریخ ثبت: 1389/04/16
خلاصه اختراع:

‏خلاصه اختراع ‏دستگاه اندازه گيري نفوذپذيري بتن در مقابل يون كلرايد ‏آزمايش هاي نفوذ سريع يون كلريل تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته اند تا مقاومت بتن را نسبت به حمله كلريدي اندازه گيري كنند. اين روش ما بسيار مفيد واقع شده اند تا بتوان طرح اختلاط اقتصادي و با دوام را پيدا كرد. همچنين از اين روش ها براي پيدا كردن تاثير عوامل مختلف بر مقاومت بتن در مقابل حمله كلريدي استفاده شده است ‏تا كنون روش هاي مختلفي براي اندازه گيري قابليت نفوذ يون كلريد به بتن به وجود آمده است. به طور كلي در اكثر آن ها يك وجه نمونه بتني در مجاورت محلول حاوي كلريد قرار داده مي شود و وجه ديگر آن در مجاورت محلولي بدون كلريد قرار مي گيرد. سپس اختلاف پتانسيل ايجاد شده تا يون هاي كلريد را مجبور به عبور از بتن كند. د‏ر تمامي اين روش ها، يا نتايج متاثر از اندازه تغييرات رسانايي مايع منفذي بتن هاي مختلف مي باشد كه اين شاخص ها الزاما ‏متناسب با ضريب انتشار در حالت پايدار نيتند و يا آزمايش ها بسيار زمان بر مي باشند تا انتشار يون كلريد اتفاق افتد. ‏بر اساس اصول الكتروشيميايي، روش تسريع شده رسانايي كلريد در دانشگاه اميركبير ارئه شر. امت. اين روش كاملا متقل از رسانايي مايع منفذي بتن مي باشد. همچنين داراي رويكرد تئوري واضح و دقيق براي به دست آوردن ضريب انتشار در حالت پايدار مي باشد قبل از اندازه گيري رسانايي نمونه ها بايد آن ها را ‏توسط محلول ٣٠ %، nacl اشبا ع كرد. با اشبا ع كردن نمونه ها توسط محلول با رسانايي بالا، مايع منفذي رسانايي مختلفي دارند. ميزان رسانايي اندازه‏گيري شد. مرتبط با ضريب انتشار مي باشد.

تاریخ ثبت: 1388/06/16
خلاصه اختراع:

فناوري نانو در ساليان اخير موجب تحولات شگرفي در دانش بشري گرديده است و محققين علوم مختلف از آن بهره گرفته اند. نانو ذرات به دليل دارا بودن ويژگيهاي خاص فيزيكي و شيميايي در بسياري از زمينه ها جهت ساخت مواد جديد با قابليتهاي منحصر به فرد به كار مي رون. از اين رو استفاده از نانو سيليس به عنوان يكي از محصولات فناوري نانو كه مي تواند نقش يك پوزولان مصنوعي بسيار فعال را در بدن ايفا نمايد. مورد توجه محققان قرار گرفته است. در اين حال پيشرفتهاي اخير در زمينه تكنولوژي مصالح ساختماني امكان استفاده از نانو سيليس كلوئيدي را فراهم آورده است. در اين مطالعه آزمايشگاهي به بررسي خواص مكانيكي و دوامي بتن هاي حاوي نانو سيليس و دوده سيليس از طريق آزمايشهايي چون مقاومت فشاري نفوذ و جذب آب نفوذ سريع شده يون كلرايد و مقاومت الكتريكي بتن مي پردازيم. به علاوه جهت مطالعه ريز ساختار خمير سيمان حاوي دوده سيليس و نانو سيليس نيز از آزمايشهاي طيف سنجي تفرق اشعه ايكس XRD و تصاوير ميكروسكوپ الكتروني SEM بهره گرفته شده است. نتايج تحقيق حاكي از افزايش مقاومت فشاري با افزايش نانو سيليس مي باشد. به علاوه نانو سيليس تاثير بيشتري در كاهش نفوذ پذيري بتن در مقابل آب و يون كلرايد و افزايش مقاومت الكتريكي بتن در مقايسه با دوده سيليس به خصوص در سنين اوليه دارد.

تاریخ ثبت: 1388/04/28
خلاصه اختراع:

بتن مسلح به عنوان پر مصرف ترين مصالح قرن حاضر شناخته مي شود و با توسعه روز افزون سازه هاي بتني و با تاكيد بر مقاومت و دوام آن همه روزه شاهد پيشرفتهاي جديدي در زمينه تكنولوژي ساخت و علم بتن مي باشيم. بتن خودتراكم Self compacting concrete يكي از همين گامهاي رو به جلو در زمينه بتن مي باشد كه موجي از تغيير و دگرگوني در صنعت ساختمان به وجود آورده است. دوام بتن يكي از مهمترين خصوصيات آن مي باشد چرا كه لازم است بتن شرايطي را كه براي آن طراحي شده در طول عمر سازه تحمل كند نتايج آزمايشات نشان مي دهند كه امكان استفاده از پوزولان خاكستر پوسته برنج به عنوان پوزولاتي مصنوعي در بتن خود تراكم وجود دارد و دستيابي به بتني خودتراكم وجود دارد و دستيابي به بتني خودتراكم با كيفيت مطلوب و توانايي برآورده ساختن الزامات بتن خودتراكم از نظر شرايط بتن تازه نظير قابليت وسرعت تغيير شكل مناسب بدون بروز جداشدگي و آب انداختگي ميسر مي باشد. از نتايج آزمايش هاي نفوذپذيري ديده مي شود كه كليه نمونه هاي حاوي خاكستر پوسته برنج از همان سنين اوليه 7 روز نفوذپذيري كمتري نسبت به بتن خودتراكم شاهد نشان مي دهند و اين رفتار را در سنين بالاتر ادامه مي دهند به طوريكه با گذشت زمان شاهد افزايش اين اختلاف با روند صعودي در مورد نمونه هاي حاوي خاكستر پوسته برنج هستيم كه ناشي از فعاليت پوزولاني بالاي خاكستر پوسته برنج و نيز خاصيت پركنندگي خوب آن مي باشد.

موارد یافت شده: 15